Ένα πλούσιο και φαντασμαγορικό υπερθέαμα ετοίμασε ο Δήμος Αθηναίων στους πρόποδες της Ακρόπολης για την υποδοχή του 2019.
Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, θα αποχαιρετίσουν οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας το 2018 και θα υποδεχτούν το νέο έτος 2019.

Στο Θησείο έχει στηθεί ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα και χιλιάδες βεγγαλικά θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό με την αλλαγή του χρόνου.

Την αυλαία θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων η οποία, με συνοδεία ξυλοπόδαρων και καλλιτεχνών τσίρκο, υπόσχεται να μαγέψει τους παρευρισκόμενους με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Οικοδεσπότης της γιορτινής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος και θα υποδεχτεί στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για την υποδοχή του 2019.

Τα τελευταία λεπτά του 2018, θα τα συνοδεύσει με τη φωνή της, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα και σε μία ιδέα της Φρόσως Λύτρα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη.

Το 2019 θα υποδεχθούν με ήχους και τραγούδια τους η Κατερίνα Κούκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης. Μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα που θα ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, το λαϊκό και το έντεχνο, το μοντέρνο και το κλασικό. Στη συνέχεια τη σκυτάλη της διασκέδασης θα πάρει ο ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko 87,7 και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν.