Η Καπρίτσια Πενάβιτς Μάρσαλ, επικεφαλής του πρωτοκόλλου στον Λευκό Οίκο, στην οκταετία του Ομπάμα, θυμήθηκε μια ιστορία με την Βασίλισσα Ελισάβετ, και πιο συγκεκριμένα με την τσάντα της βασίλισσας.

Όταν η Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας ήταν επίσημη καλεσμένη του Λευκού Οίκου, στήθηκε μια γιορτή στην αυλή του Λευκού Οίκου, σε ένα μεγαλοπρεπή κήπο.

Η Καπρίτσια όταν είδε την Ελισάβετ να δυσκολεύεται να περπατήσει στο γκαζόν, προσπάθησε να την απαλλάξει από την τσάντα της για να την διευκολύνει.

Όταν λοιπόν την πλησίασε, ελάχιστα εκατοστά πριν την ακουμπήσει την πλησίασαν και την απομάκρυναν βίαια οι υπέθυνοι ασφαλείας της Βασίλισσας, φωνάζοντας “Μην ακουμπήσετε την τσάντα”.

Φυσικά η Καπρίτσια απολογήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να ρωτήσει τι έχει μέσα αυτή η τσάντα και είναι τόσο απαγορεύμενο να την κρατήσει άλλος.

Η απάντηση που πήρε ήταν ότι κανείς δεν ξέρει αλλά έχουν ρητές εντολές να μην την ακουμπήσουμε ποτέ.

Αργότερα έμαθε ότι η τσάντα χρησιμοποιείται για σινιάλο. Δηλαδή αν η Ελισάβετ πλήττει ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που θέλει να φύγει από μία εκδήλωση την κρατάει κάτω και κάθετα.

[e-daily.gr]