Τα παιδιά του Σωκράτη Μάλαμα τραγουδούν στο σπίτι μαζί με τον πατέρα τους και εντυπωσιάζουν με τις φωνές τους

Ο Σωκράτης Μάλαμας μένει και αυτός στο σπίτι με την οικογένειά του, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού και δημιουργεί για όλους εμάς τα πιο απολαυστικά βίντεο.

Σωκράτης Μάλαμας: Προτρέπει τον κόσμο να μείνει σπίτι

Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι και αυτός ένα από τους πολλούς επωνύμους της εγχώριας showbiz που με τον τρόπο του, προτρέπει όλο τον κόσμο να μείνει σπίτι.

Σωκράτης Μάλαμας: Κάνει πιο όμορφες τις μέρες του εγκλεισμού μας

Όλες αυτές τις μέρες, ο τραγουδιστής γυρίζει βιντεάκια στο σπίτι του, στα οποία βλέπουμε τον ίδιο και τα παιδιά του να ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες. Με αυτόν τον τρόπο μας κρατούν συντροφιά και κάνουν τις στιγμές εγκλεισμού μας λίγο πιο όμορφες.

Στο πρώτο βίντεο, ο Σωκράτης Μάλαμας ερμηνεύει το “Δυο τρεις κουβέντες” με τον γιο του, Γιάννη, να τον συνοδεύει με το τουμπερλέκι και δε χορταίνουμε να τους βλέπουμε και να τους ακούμε.

Δυο τρεις κουβέντες Σωκράτης & Γιάννης Μάλαμας

Έχουμε δυο τρεις κουβέντες να σας πούμε μαζί με τον Giannis Malamas 🎚#sokratismalamas

Gepostet von Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας am Sonntag, 15. März 2020

Λίγες μέρες αργότερα, ο καλλιτέχνης ανέβασε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο συμμετείχε και η κόρη του, Γραμμένη Μάλαμα και που όπως διαπιστώσαμε, έχει εκπληκτική φωνή.

Άσε τα ψέματα

Λέω παραμύθια να ξορκίσω το κακό…#sokratismalamasGiannis Malamas Γραμμένη Μάλαμα

Gepostet von Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας am Dienstag, 17. März 2020

Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει δύο ακόμα παιδιά, τον Πέτρο και τη Λυδία. Και τα τέσσερα έχουν κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση του μπαμπά τους και την αγάπη του για τη μουσική.

[enimerotiko]