Μπορεί να άργησε να έρθει στην κατοχή μας αλλά εδώ και λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στο Survivor και το viralgreece.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν καλούνται απόψε να μονομαχήσουν με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας! Οι Μαχητές το συγκεκριμένο έπαθλο έχουν καταφέρει να το κερδίσουν περισσότερες φορές από τους αντιπάλους τους, όμως θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να καταφέρουν να βάλουν ένα τέλος στο σερί των Διασήμων που έχουν να τους κερδίσουν πάνω από 10 μέρες!

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Το viralgreece.gr λοιπόν σας έχει και απόψε το παρασκήνιο από το σημερινό επεισόδιο! Απόψε λοιπόν έχουμε ένα από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα που έχουμε δει στο φετινό Survivor! Η επαφή με το νερό είναι περισσότερη από ποτέ ενώ αρκετά δύσκολος είναι και ο στόχος που καλούνται να πετύχουν οι παίκτες των δύο ομάδων!

Η αντοχή θα παίξει κύριο λόγο, όμως με βάση τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ, αλλά και τις αρχικές μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο σήμερα στην θέση του φαβορί δείχνουν να είναι επιτέλους οι Μαχητές! Προσοχή, δεν πρόκειται για κάποια διαρροή αλλά για ένα αρχικό συμπέρασμα! Για οτιδήποτε βέβαιο θα σας ενημερώσουμε με την κλασική μας διαρροή το απόγευμα!

https://www.youtube.com/watch?v=-Aiqwr6yMQY