Σοφία Μαριόλα: Τα πρώτα της μηνύματα μετά τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου! [pics]

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης, με κουμπάρους την Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, τον Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσύπρη. Στη συνέχεια ακολούθησε κρητικό παραδοσιακό γλέντι, το οποίο στήθηκε στην παραλία του Ζορμπά. Το νεόνυμφο ζεύγος και οι καλεσμένοι έγιναν ένα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Σήμερα, Κυριακή, η Σοφία Μαριόλα ξύπνησε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας παντρευτεί επιτέλους τον έρωτα της ζωής της, Στράτο Τζώρτζογλου! Η ξανθιά καλλονή αφού κοιμήθηκε και ξεκουράστηκε, δημοσίευσε τα πρώτα της μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο πρώτο μήνυμα έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κάνεις εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ!»

Στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία του tlife.gr, όπου ο Στράτος της έδινε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, γράφοντας στη λεζάντα: «Η απόλυτη ευτυχία»

Στο τρίτο μήνυμα, η Σοφία Μαριόλα δήλωσε πως όλα τα ονόματα που έγραψε στο παπούτσι της… σβήστηκαν: «Και στα δικά σας κορίτσια μου!!! Ένα έχω να δηλώσω ότι όλα τα ονόματα που έγραψα σβήστηκαν!!»

Να ζήσουν!

[tlife]