Επειδή ήθελε να κάνει μία αγορά στο διαδίκτυο, η νοσοκόμα Christine Evans από την Αγγλία μπήκε στην ιστοσελίδα του Nordstrom ψάχνοντας για ρούχα. 

Όταν είδε ένα παντελόνι που ήταν σε προσφορά, ήξερε πως έπρεπε να δράσει γρήγορα. Έκανε την παραγγελία και ανυπομονούσε να φτάσει το ρούχο στο σπίτι της. Όταν όμως άνοιξε το δέμα λίγες μέρες μετά, βρήκε ένα βρώμικο εσώρουχο σε μία από τις τσέπες του τζιν.

Δεν πίστευε στα μάτια της και ένιωσε αμέσως αηδιασμένη.

Χωρίς να ξέρει αν ήταν σεξουαλική παρενόχληση ή κάποιο λάθος, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter θέλοντας να πάρει μία απάντηση από την εταιρεία.

“Μετά από τόσα χρόνια που είμαι πιστή στην εταιρεία, ένιωσα αηδιασμένη όταν μου στείλατε το παντελόνι που είχα παραγγείλει και μέσα στην μία από τις τσέπες του είχε ένα βρώμικο εσώρουχο. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά η απάντηση που μου δώσατε δεν ήταν αρκετή.”

Η εταιρεία απάντησε:

“Συγγνώμη για την απογοήτευση που σας προκαλέσαμε, Christine. Μπορείς να μας στείλεις τον κωδικό της παραγγελίας σου; Θα θέλαμε να το κοιτάξουμε ξανά.”

Όπως και να’χει, η Christine είχε εξοργιστεί. Είχε ενθουσιαστεί με το νέο της παντελόνι και ήθελε πολύ να το φορέσει. Όταν όμως το είδε με το βρώμικο εσώρουχο, τρόμαξε. Σαν νοσοκόμα, καταλαβαίνει πως ο κίνδυνος για την υγεία της είναι πολύ μεγάλος αν ακουμπούσε το παντελόνι ή το εσώρουχο.

Αφού η εταιρεία είδε την ανάρτησή της, προσφέρθηκε να της στείλει άλλο παντελόνι. Δεν είναι ξεκάθαρο αν της πρότειναν και κάποιο άλλο είδος αποζημίωσης.

Η εταιρεία τώρα θέλει να μάθει ποιος ευθύνεται για το λάθος αυτό. Όσο για την Christine, λέει πως δεν πρόκειται να αγοράσει ξανά από την ίδια εταιρεία.

Όταν δίνεις τόσα χρήματα για ένα παντελόνι, το τελευταίο που περιμένεις είναι να δεις να έχει ένα βρώμικο εσώρουχο σε μία από τις τσέπες του.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε στην θέση της;

Credit: awmstyle.net