Ο Μεξικανός, Χουάν Πέντρο Φράνκο, δεν κατέχει πια τον τίτλο του βαρύτερου άντρα στον κόσμο, μιας και κατόρθωσε να χάσει περισσότερα από 334 κιλά και πλέον ζυγίζει περίπου 260 κιλά.

Μετά από αυτήν την πραγματικά δραστική αλλαγή, ο 35χρονος άντρα είναι σε θέση να κάνει απλά καθημερινά πράγματα όπως να κάνει ντουζ όρθιος, να πηγαίνει στην κουζίνα για ένα ποτήρι νερό ή να μπαίνει στο μπάνιο χωρίς βοήθεια, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Στα 17 του, ο Χουάν είχε ένα ατύχημα που τον κράτησε καθηλωμένο στο κρεβάτι. Έτσι, πήρε περισσότερα από 300 κιλά κι αργότερα έγινε ο πιο παχύς άνθρωπος στον πλανήτη, ζυγίζοντας 595 κιλά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή η δραστική αλλαγή στη ζωή του Χουάν έγινε εφικτή χάρη σε ιατρική βοήθεια και μια φανταστική προσπάθεια από τον 35χρονο άντρα.

Πρώτα, έκανε αυστηρή δίαιτα και στη συνέχεια υπεβλήθη σε γαστρεκτομή, για να μειώσει το μέγεθος του στομάχου του, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, Daily Mail.

Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσει το περισσεύον, πια, δέρμα, που υπερβαίνει σε βάρος τα 70 με 80 κιλά. Κι έτσι θα πλησιάσει το στόχο του να φτάσει το βάρος των 150 κιλών.

Ο νεαρός άντρας ελπίζει να ταξιδέψει και να γνωρίσει νέα μέρη και ανθρώπους για να τους πει την ιστορία του και να τους ενθαρρύνει να μην τα παρατήσουν και να πολεμήσουν για τους στόχους τους.

Δείτε τα βίντεο:

En vivo con el Dr Jose Castañeda, Para hablar de mi proceso en cirugía bariatrica y algo muy importante para ti comunícate conmigo al 4492063324 por whatsapp si te interesa la cirugía bariatrica tengo algo especial para ti.

Gepostet von Juan Pedro Franco am Mittwoch, 28. November 2018

[sputniknews]