Ένας ζηλιάρης ασφαλιστής έβαλε φωτιά στα αγαπημένα ερωτικά παιχνίδια της κοπέλας του επειδή νευρίασε όταν βγήκε σε νυχτερινή έξοδο μόνο με τις φίλες της.

Ο Luke Hicks, 24, έκαψε δύο δονητές που ανήκαν στην Danielle Gillies όταν γύρισε σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα. Ο Hicks από το Kilgetty του Pembrokeshire πήγε στο διαμέρισμά της αφού είχε πιει 15 μπύρες, βότκα και σαμπάνια την ίδια μέρα.

Βρήκε τα ερωτικά παιχνίδια σε ένα συρτάρι στο δωμάτιό της και τα έβαλε φωτιά. Η Gillies, που ήταν σε σχέση με τον Hicks εκείνη την περίοδο, γύρισε σπίτι της μετά την νυχτερινή έξοδο στο Cardiff και βρήκε τα ερωτικά παιχνίδια της κατεστραμμένα.

Σύμφωνα με αναφορές, η Gillies τον παράτησε την ίδια μέρα. Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο πως δεν είχε αναμνήσεις από εκείνο το βράδυ επειδή ήταν υπερβολικά μεθυσμένος.

Τις μέρες που ακολούθησαν, ο Hicks έστελνε συνεχώς μηνύματα στην Gillies παρακαλώντας την να αλλάξει την απόφασή της για τον χωρισμό τους.

Μερικές φορές, την είχε ακολουθήσει για μερικά μίλια αφού είχε φύγει από το σουπερμάρκετ. Σε μία συνέντευξη, είπε πως τα μηνύματα ήταν μία απελπισμένη προσπάθεια να την κάνει να του μιλήσει.

Ο συνήγορός τους είπε: «Δεν περίμενε η κοπέλα του να είχε βγει. Μπήκε στο σπίτι της και είδε πως έλειπε. Είχε πιει υπερβολικά και δεν ήξερε τι έκανε.»

Ο Mr Kelleher είπε πως το περιστατικό δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε χωρίσει το ζευγάρι και πως τον είχε μπλοκάρει στο κινητό της την προηγούμενη φορά.

Είπε: «Στα μάτια του, επειδή δεν τον είχε μπλοκάρει, είδε μία ακτίνα ελπίδας.»

Τώρα ισχυρίζεται πως αποδέχτηκε πως η σχέση τους έχει τελειώσει. Ο Ηicks παραδέχτηκε πως προκάλεσε ζημιές και πως την παρενοχλούσε. Τελικά, διατάχτηκε να πληρώσει £66 ως αποζημίωση για τα παιχνίδια και £340 για τις ζημιές που προκάλεσε.

Επίσης, του επιβλήθηκε πρόστιμο £330 για παρενόχληση και άλλα £140 για τα έξοδα του δικαστηρίου μαζί με την προσαύξηση. Επίσης, του απαγορεύτηκε για δύο χρόνια να έρθει σε επαφή με την Danielle.

Credit, Πηγή