Μεγάλη κουβέντα σήκωσαν οι δηλώσεις της κόρης του Κώστα Βουτσά αναφορικά με τα κληρονομικά.

Η Σάντρα Βουτσά έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μοίρασμα της κληρονομιάς του πατέρα της αναφέροντας ότι θα φροντίσει να μοιραστεί σωστά. Συγκεκριμένα είπε: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».

Ωστόσο, επειδή σηκώθηκε πολύ μεγάλος ντόρος, το πρωί της Τρίτης βγήκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» θέλοντας να δώσει κάποιες διευκρινήσεις. Όμως η επιμονή της παρουσιάστριας και του πάνελ σε συγκεκριμένες ερωτήσεις προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό της.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πράγματα που είναι σε εξέλιξη, αυτό είναι κάτι που αφορά τις αδελφές μου κι εμένα. Μεταξύ μας δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε μια κοινή πορεία και στόχους. Δεν έχουμε καθίσει να τα βάλουμε κάτω να μιλήσουμε και να δούμε τι γίνεται. Το είπα πάνω στην κουβέντα θεωρητικά, δεν υπάρχει καμία έριδα. Ως μεγάλη αδελφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις.

Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα συζητήσω με τις αδελφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε να σας απαντήσω σε κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ρωτάτε ξανά το ίδιο πράγμα. Ό,τι και να συμβαίνει είναι κάτι που αφορά εμένα και τις αδελφές μου, αν συμβαίνει κάτι, και δεύτερον, μίλησα πολύ γενικά.

Κανένα απολύτως θέμα με την Αλίκη δεν υπάρχει, ίσα ίσα. Με την Αλίκη είμαστε πάρα πολύ καλά όλες και της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε», τόνισε.

[apithano]