Άλλος ένας έρωτας γεννήθηκε στο Survivor: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου είναι ζευγάρι και πολύ ταιριαστοί

Φήμες τους θέλουν να έχουν ακολουθήσει το δρόμο τον οποίον χάραξαν ο Βασάλος και η Βαλαβάνη.

Το Survivor φέρνει κοντά τους ανθρώπους πολύ κοντά και αυτό το είχαμε διαπιστώσει από την πρώτη σεζόν του το 2017 όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγιναν ζευγάρι μετά τα παιχνίδι. Η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται και με τους πρώην παίκτες του Survivor 2 Νάσο Παπαργυρόπουλο και Εύη Σαλταφερίδου σύμφωνα με δημοσιεύμα του ενθέτου Secret των παραπολιτικών.

«Είναι ζευγάρι Νάσος και Εύη» είναι ο τίτλος του άρθρου, το οποίο επισημαίνει χαρακτηριστικά πως: «Μετά το πέρας του παιχνιδιού και αφού και οι δύο αποχώρησαν, αρκετά βράδια ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε να απολαμβάνουν κοινές εξόδους, έχοντας αναπτύξει μια καλή σχέση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για κάτι παραπάνω». Το άρθρο που υπογράφει η Ματίνα Σπυροπούλου υπογραμμίζει πως η χημεία των δύο πρώην παικτών έχει εξελιχθεί σε έρωτα, και ο χρόνος θα δείξει τι ακριβώς τρέχει ανάμεσά τους. Η τελευταία κοινή τους έξοδος που κατέγραψε ο φακός ήταν στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

 

 

[diaforetiko]