Έξαλλος έγινε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ξέσπασε μέσα από μια δημοσίευση στο Twitter που προκάλεσε σάλο αφού έγραψε χαρακτηριστικά “Συγχαρητήρια στον μ@λ@κ@”. Σε ποιον αναφερόταν ο γνωστός κριτής του MasterChef και τι ήταν αυτό που τον έκανε έξαλλο;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γνωστός για το χιούμορ του και τις συνήθως «τρολ» αναρτήσεις του αυτή την φορά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, ενώ παράλληλα ζήτησε και την βοήθεια των ακολούθων του. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν συγχαρητήρια έδινε και πάλι ο γνωστός σεφ αλλά αυτή τη φορά για έναν ευχάριστο λόγο και δεν ήταν άλλος από τον νικητή του MasterChef.

Συγκεκριμένα, ο σεφ βρήκε στο δρόμο παρατημένα κουταβάκια και αφού τα πήρε σπίτι του και τα φιλοξενεί ζητά να βρεθούν σπίτια για να τα υιοθετήσουν.

«Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυρ-Μ@λ@κ@ που τα πέταξε στο δρόμο. Το αφήνουμε αυτό και πάμε να τους βρούμε ένα όμορφο, φιλόξενο, ζεστό σπίτι.

Στείλτε μου μήνυμα να υιοθετήσετε μια ΧΝΟΥΔΩΤΗ ΜΠΑΛΑ και να σώσετε μια ψυχή. Την δική σας. (τα σκυλονια τα έχω σπίτι)», έγραψε στη φωτογραφία όπου απεικονίζονται τα άτυχα ζωάκια.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του σεφ:

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr